Uniquepixels

uniquepixels_logosignatur

Fleksibelt webbureau med fornuften og fagligheden på plads…

Der findes ligeså mange måder at håndtere udviklingen af en hjemmeside på som der findes webbureauer. Nogen fungerer godt, andre knap så godt.

Uniquepixels er et mindre webbureau, som bevidst har fravalgt at være stort.

I stedet for størrelse satser Uniquepixels på en tæt dialog med kunderne, nærværende rådgivning fra kompetente medarbejdere samt at udvikle webløsninger, hvor kunden kan følge med og bliver taget seriøst.
Uniquepixels er din let forståelige indgangsvinkel til en kompleks verden, hvor det som kunde kan være let at miste overblikket.

Vores mission er at udvikle professionelle kundetilpassede webløsninger fra idé til færdigt produkt. Vi hjælper dig med at definere dine behov, sætter den rigtige løsning sammen, håndterer alt det tekniske og leverer løbende support, så du kan bruge din energi på det, som du er god til.

Uniquepixels leverer typisk sine webprojekter som totalløsninger, hvor kunden ikke skal bruge tid og energi på tekniske og trivielle opgaver.

Vi sørger for det professionelle design, vi håndterer den tekniske udvikling, vi opretter domæne og webhotel og vi implementerer det færdige site, så det kører som aftalt – til den aftalte tid.

Hvis du har behov for særlig kreativ assistance i form af mere konceptuelt udviklingsarbejde, grafisk identitet, tekst målrettet nettet, avanceret Flash-programmering, encoding og implementering af video, søgemaskineoptimering eller Ad Words kampagner m.v., så kan vi gennem vores solide kreative netværk løse alle typer af opgaver.

OM DIT BEHOV ER ET WEBSITE, EN BROCHURE ELLER ET OVERORDNET SYN PÅ DIN VIRKSOMHEDS MARKEDSFØRING, ER DU VELKOMMEN TIL AT KONTAKTE OS OG FÅ VORES BUD PÅ EFFEKTIV OG MÅLRETTET MARKEDSFØRING.
DET BETALER SIG! VI GLÆDER OS TIL AT LÆRE DIN VIRKSOMHED BEDRE AT KENDE.

Besøg vores hjemmeside og se meget mere om os på www.uniquepixels.dk