GLFR

GLFR er grundlagt af Jacob Markussen – passioneret golfer og opfinder – og Per Ditlev – elitegolfer og chefgreenkeeper – og er sat i verden for at føre golfen ind i den digitale tidsalder.
Dette sker med 100% fokus på, at teknologien skal være et så vidt muligt usynligt værktøj i såvel spilleres som medarbejderes hverdag på golfbanen, for at bevare traditionerne omkring spillet med at udnytte de digitale værktøjer bedst muligt.

Til klubberne er GLFR  en webplatform, som samler alle informationer omkring banen i en overskuelig pakke, hvor klubben selv har fuld kontrol over dataen. Klubben registrerer ved hjælp af satellitnavigation på en smartphone alle elementerne på banen, lige fra tees og greens til sprinklerhoveder og tilfældigt vand.

Disse data udgør grundlaget for alle de andre værktøjer platformen tilbyder. Banedataen bruges blandt andet til at generere såvel trykbare som digitale baneguides, som altid er 100% opdateret og arealberegninger til brug i det grønne regnskab.
Under udviklingen af platformen har der været stor fokus på at integrere klubbens sponsorer i systemet, således at det bliver nemt at administrere nuværende og skaffe nye sponsorer i systemet, og det er allerede lykkedes med stor succes hos flere klubber, der bruger systemet.

Se mere om GLFR over vores produkter på www.glfr.com, hvor man også kan se en lille intro-video til hvad GLFR tilbyder.

“We want to lead the Digital Golf Revolution providing intelligent golf experiences to golfers and clubs worldwide”