Golfhæftet

Golfhäftet samarbejder med tilknyttede klubber for at fremme og øge greenfee spillet på de deltagende baner. Golfhäftet er i konstant udvikling og er i dag Skandinaviens største fordelskort med samarbejdsklubber i 18 lande Europæiske lande.

Golfhäftet startede i Sverige 2005 i samarbejde med 100 golfbaner, og har fundets i Danmark siden 2008.

Golfhäftet har i dag samarbejde med knap 100 klubber i Danmark og er der udover repræsenteret i Sverige, Norge, Finland, Tyskland, Spanien, Portugal, Frankrig, Belgien, Holland, England, Estland, Slovakiet, Litauen, Scotland, Wales, Irland, Polen og Italien.

Golfhäftet Events arrangerer også Skandinaviens største golfturneringer bl.a. Under Par Challenge by Golfhäftet i Danmark og Sverige samt Golfhäftet Trophy i Sverige og Spanien. Årligt arrangeres over 200 turneringer i Sverige, Danmark og Spanien.

Golfklubbens vision: ”Golfhäftet er den bedste kanal for vores virksomhed til at tiltrække nye kunder, og derfor et naturligt valg for os. Via Golfhäftet når vi vores målgrupper på en omkostningseffektiv måde. Golfhäftet er konstant i en udvikling der giver vores klub og medlemmer flere fordele kontinuerligt.

 

Har du og din klub interesse i at være samarbejdsklub til Golfhäftet eller sponsor til vores turnering Under Par Challenge by Golfhäftet er du velkommen at kontakte os.

Din kontakt i Danmark er Malene Andersson, Country Manager Denmark. Telefon 0046 8 12005014 eller mail malene.andersson@golfhaftet.com

 

Vil du vide mere om Golfhäftet besøg os på www.golfhaftet.com/dk/