Golfhæftet

golfhaeftet

Golfhæftet er et samarbejde mellem Golfhäftet i Sverige AB og tilknyttede klubber, med henblik på at fremme og øge greenfee spillet på de deltagende baner. Golfhæftet er i konstant udvikling og er i dag Skandinaviens største fordelskort med samarbejdsklubber i 11 lande Europæiske lande.

Golfhæftet startede i Sverige 2005 i samarbejde med 100 golfbaner, og har fundets i Danmark siden 2008.

Golfhæftet har i dag samarbejde med 97 klubber i Danmark og er der udover repræsenteret i Sverige, Norge, Tyskland, Spanien, Portugal, England, Scotland, Wales, Irland og Italien.

Det er Skandinaviens største fordelskort for golfere. 60 000 Skandinaviske kunder vil bruge Golfhæftet i 2017 og spille over 400 000 golfrunder.

Golfhæftet arrangerer også Skandinaviens største golfturnering Golfhæftet Trophy. I 2017 arrangeres 128 turneringer i Sverige (92), Norge (18), Danmark (14) og Spanien (4) hvor ca. 15 000 spillere kommer at deltage i turneringerne.

Golfklubbens vision: ”Golfhæftet er den bedste kanal for vores virksomhed til at tiltrække nye kunder, og derfor et naturligt valg for os. Via Golfhæftet når vi vores målgrupper på en omkostningseffektiv måde. Golfhæftet er konstant i en udvikling der giver vores partnere flere fordele kontinuerligt. Det er eksklusivt for os at være partnere. De ansatte på Golfhæftet giver vores partnere ekstraordinær service”

Har du og din klub interesse i at være samarbejdsklub til Golfhæftet eller sponsor til vores turnering Golfhæftet Trophy er du varmt velkommen at kontakte os.

Din kontakt i Danmark er Kirsten Juul Engstrøm, Country Manager Denmark. Telefon 0046 8 12005014 eller mail kirsten.engstrom@golfhaftet.com

Vil du vide mere om Golfhæftet besøg os på www.golfhaftet.com