Kære medlemmer

Vi håber, at alt er godt hos dig, din familie og din golfklub.

Hvis vi ser tilbage på året, som er gået, så er det til trods for den meget anderledes situation, som verden har befundet sig i, lykkedes os at arrangere og afvikle nogle rigtig gode webinarer. Rent faktisk har vi kun måttet aflyse tre webinarer på grund af manglende tilmeldinger, og det tager vi som udtryk for, at I gerne vil inspireres af gode foredragsholdere.

I den forbindelse skal der lyde en meget stor tak til vores sponsorer for, at de har bidraget med ideer og til afvikling af webinarerne.

I dag er vi oppe på 125 medlemmer, og i bestyrelsen arbejder vi hele tiden på at udvikle GAF, så foreningen bliver en stærk og naturlig samarbejdspartner for dig, din arbejdsplads og din bestyrelse.

 

GAF klubmesterskab 2021:

27. september vil Silkeborg RY Golfklub lægge bane til GAF-Klubmesterskabet.
Efter morgenmad spiller vi Rys dejlige bane, og den fungerende klubmester Espen fra Randers GK kommer med en velpudset pokal.
Mere info om dagen kommer senere, men sæt allerede nu et stort X i kalenderen.

 

Årsmøde:

Sted: Nordjylland Sandmoseskolen, Rønnes Hotel
Dato: 22.-23. og 24. november. (Mandag kl. 18.00 til onsdag kl. cirka 13.00)
Vi mødes d. 22., hvor der vil være aftensmad med løbende start i tidsrummet fra kl. 18.00-19.30.
Første indlæg cirka kl. 20.00.
Der kommer mere info, når vi ved, om vi kan/må afvikle årsmødet.
Sæt derfor et stort X i kalenderen. Tror, at vi er mange, der savner at mødes, og ERFA og fortælle røverhistorier.

 

Bestyrelsen:

Gennem det seneste år har vi afholdt en del bestyrelsesmøder via Zoom, og det har ikke skortet på gode idéer. Men der har været en del restriktioner, en uvis fremtid, som har sat en bremse for mange ideer. Men vi giver ikke op.

I bestyrelsen har vi blandt andet fået hjælp til at styrke vores kommunikation. Det er sket i form af Tuula Undall (Smørum Golfklub), som udover at have arbejdet med golf i rigtigt mange år, også har en journalistisk uddannelse med sig. Vi glæder os til at få Tuula med på holdet, og til at få styrket kommunikationsområdet.

Der er sendt kontingent ud, og som du sikkert har bemærket, er det halv pris af 2020. Det skyldes, at vi blandt andet ikke har afholdt Årsmøde 2020. Som tidligere nævnt er vi i dag 125 medlemmer, men vi har behov for at blive endnu flere, så vi kan få styrket ikke mindst netværksmulighederne.  Hvis din naboklub, eller du, møder andre, der ikke er medlem af GAF, så fortæl dem meget gerne om os, eller bed dem kontakte GAF på info@gafdanmark.dk

Husk at benytte Facebookgruppen ’GAF Danmark’.

TAK for din tålmodighed med 2020, som på rigtig mange måder været et mærkeligt år.

Bestyrelsen glæder sig til at se dig til vores arrangementer i 2021.

 

En stor tak skal lyde til vores sponsorer for at bidrage på webinarerne. Det er:

Cart Care
ProBox 24
Dansk Grafik System
Søderberg & Partners
ECOR
GolfBox
Golfhæftet
GLFR

 

Med venlig hilsen
Bestyrelsen i GAF Danmark