Vi vil gerne invitere dig.

GAF etablerer, afvikler og styrer møderne. Vi kan også foreslå eller formidle emner, enten på baggrund af det der rører sig lige nu eller forslag fra netværksdeltagerne.

 

Vi arbejder i små enheder, hvor der ikke er så mange kolleger at sparre med i hverdagen – derfor er et netværk vigtigt. Vi har en travl hverdag, og netværksdeltagere oplever at få inspiration til at effektivisere arbejdsgange og dermed deres hverdag.

Formål
Netværksmøder giver dig bedre mulighed for at udvikle dig, din klub og golfsporten.

Relationer
Du kan få viden, hjælp, gode råd og erfaringer fra kolleger om strategi, personalepolitik, uddannelse, teknik, greenfee, kontingenter, IT, leverandører osv. Ikke mindst kan der skabes relationer som gavner både dig og din arbejdsplads. Disse relationer udvikler sig og giver mulighed for at vende forskellige emner i fuld fortrolighed med dit netværk.
Du kan både få og give inspiration til andre der sidder i samme båd som dig. Vi kan diskutere dagsaktuelle emner eller gamle travere – uanset hvad, så er der altid noget at tage med hjem.

Vidensdeling
Når vi deler vores viden, så styrker vi både os selv og de andre i netværket. Sammen bliver vi bedre, klogere og stærkere. I de første måneder af 2020 holder vi netværksmøder følgende steder – og du kan tilmelde dig via GolfBox ved at klikke på links herunder.

Pris kr. 100 for medlemmer af GAF, kr. 300 for andre

05-02-2020 kl. 13-16, Fredericia Golf Club, tilmelding HER
26-02-2020 kl. 13-16, Aalborg Golf Klub, tilmelding HER
02-03-2020 kl. 13-16, Kokkedal Golfklub, tilmelding HER