Golfens Administrative Forening styrkes

Golfens Administrative Forening (GAF) har netop ansat Jørgen Mathiesen som manager for foreningen. Med ansættelsen har GAF fået en meget kompetent manager som har en bred erhvervsmæssig baggrund.

– ”Vi fik mange kompetente ansøgere til stillingen, men i sidste ende faldt valget på Jørgen som både har den faglige erfaring fra at være direktør i en golfklub samt en masse bestyrelseserfaring fra golfklubber og andre brancher”, siger formand for GAF, Kjeld Rasmussen. – ”Især den bestyrelsesmæssige ballast ser vi som en stor fordel”, fortsætter Kjeld Rasmussen som kender til flere golfklubber hvor rollerne mellem de ansatte og den frivillige bestyrelse ikke altid er veldefinerede. Der er også bestyrelser som henvender sig til GAF og til DGU for at få afklaret hvorvidt de skal have en manager, forretningsfører eller sekretær på kontoret. Her kan den nye manager i større grad støtte golfklubbernes bestyrelser i at træffe deres valg.

– ”Som ansat i en golfklub har jeg selv været medlem i GAF og ser værdien af at de ansatte har en forening som formidler vidensdeling fra ind- og udland til gavn for alle golfklubberne, så jeg glæder mig til at være med til at styrke dette netværk”, udtaler Jørgen Mathiesen.

Jørgen Mathiesen har senest været direktør for Skjoldenæsholm Golfcenter og starter som manager for GAF pr. 1. marts.

For yderligere informationer kan Jørgen Mathiesen kontaktes på tlf: 20 13 76 56 og Kjeld Rasmussen på 51 94 34 15.