Print Danmark ApS

printdanmark

Print Danmark er en veltrænet, dedikeret salgs-­, service-­ og support-­organisation, der er specialiseret i dokument workflow, print-­infrastruktur, grafiske løsninger og tilbehør til det moderne kontor. Vi er Samsung Businesspartner og Sharp Business Partner, med kontor i København og Odense.

Vi hjælper dig med at ændre dine dokument arbejdsrutiner, så hverdagens håndtering af digital-­ og papirbåret information bliver lidt smartere og mere effektiv. Selv mindre effektiviseringer og tidsbesparelser i daglige, gentagne arbejdsgange, løber samlet op i væsentlige ressource-­ og omkostningsbesparelser på årsbasis.

Vores dedikerede team af grafiske specialister er sammensat af branchens mest erfarne konsulenter med forskellige spidskompetencer, specialviden og indsigt. Vi tilbyder vores kunder et tæt og udbytterigt samarbejde, hvor vi både yder løbende rådgivning om
de produktionstekniske processer samt sparring på det forretningsmæssige niveau.

Vi holder faste statusmøder med alle vores kunder, hvor vi sammen vurderer om løsningen er optimal i forhold til TCO.

Print Danmark – Fakta baseret analysemetode
I Print Danmark går vi metodisk til værks. Vi udfører en grundig analyse af virksomhedes nuværende situation og løsning inden for print, kopi og dokumenthåndtering, baseret på fakta. Ved vores første møde, installeres JetAdvice, som er et analyseværktøj, der giver os mulighed for at få et nøjagtigt overblik over virksomhedens printinstallationer, løbende forbrug og fordeling. I samarbejde med virksomheden, tilfører vi nøjagtige økonomiske data for drift og anskaffelse, samt eventuelt ressourcespild ved nuværende løsning og måden den bliver brugt.

Det giver det rigtige beslutningsgrundlag for at vælge den fremtidige løsning og samarbejdspartner.

Ofte har de fleste virksomheder mange forskellige printere og multifunktionsprintere på netværket, hvilket kan betyde uhensigtsmæssige rutiner og opbygning af tonerlager til hver printer. Der ligger mange spildte timer og omkostninger gemt her.

Print Danmark og kontorartikler
I Print Danmark tilbyder vi også et bredt sortiment inden for tilbehør til kontoret, som alle virksomheder har brug for.

Papir – Vi har alle typer af papir man kan forestille sig. Vi har stor ekspertise i specielle medier, fx papir der ikke kan rives i stykker, visitkort papir, tykt papir i flere størrelser, som kan bruges til at give skrevne budskaber et eksklusivt præg.
Toner – Vi kan levere toner til alle typer af printere -­ og til meget konkurrencedygtige priser.
Emballage – Alt fra kuverter, bobleplast, små forsendelsesemballage etc.
Kildevand – Vi har fx. kildevand med logotryk på flasken til markedets mest konkurrencedygtige priser.
Kontorartikler – Alt tilbehør til det moderne kontor.

Print Danmark og automatiseret tonerbestilling
Såfremt der er printere som i forbindelse med vores analyse, ikke skal udskiftes.

“Ofte har de fleste virksomheder mange forskellige printere og multifunktionsprintere på netværket, hvilket kan betyde uhensigtsmæssige rutiner og opbygning af tonerlager til hver printer. Der ligger mange spildte timer og omkostninger gemt her”.

Vi tilbyder automatisk toner bestilling til faste priser, på alle de printere der ikke udskiftes. Virksomheden undgår besvær med at holde styr på om der altid er toner til hver printer, samtidig
med at der spares en del omkostninger.

Print Danmark – Din samarbejdspartner på ”Print og dokument håndtering” – se mere HER…