Boardplace

Boardplace A/S er en dansk virksomhed, der leverer SaaS-løsninger til det daglige bestyrelsesarbejde og til generalforsamlinger:

  • Boardplace Explore – overskuelig og intuitiv bestyrelsesplatform, der understøtter alle elementer i det daglige bestyrelsesarbejde. Denne platform indeholder bl.a. moduler til håndtering af børneattester og straffeattester men også muligheden for at digitalt underskrive dokumenter.
  • Asmbly – prisvindende digital platform til alle typer generalforsamlinger hvor I kan håndtere indkaldelsen, oprettelse af agenda og de vigtige afstemninger

GAF Danmark har netop indgået samarbejde med Boardplace A/S, og kan derfor lige nu tilbyde alle medlemmer en eksklusiv rabat på de 2 værktøjer. Boardplace afholdte et webinar for GAF Danmarks medlemmer i februar – her kan du høre mere om den fordelagtige rabat. Webinaret er at finde på GAF’s facebookside.

Boardplace tilbyder også alle GAF medlemmer gratis at modtage vores nyhedsbrev. Her deler vi aktivt viden om de nyeste trends indenfor bestyrelsesarbejdet og planlægningen af generalforsamling samt opdateringer om nye funktioner på vores platforme der kan hjælpe med at gøre arbejdet i bestyrelsen nemmere.

Boardplace hjemmeside
Webinar den 2. november