E-conomic

e-conomic

e-conomic startede i 2001 med en enkelt ansat og en håndfuld kunder. Siden da er det gået stærkt med en vækstrate på 30% i samtlige år.

Med mere en 220 engagerede medarbejdere og over 70.000 virksomheder, der har valgt e-conomic, er vi i dag Europas mest succesfulde regnskabsprogram.

e-conomic henvender sig både til små og mellemstore virksomhedskunder og til revisorer og bogholdere. Det betyder, at programmet er så nemt og intuitivt at bruge, at ikke-regnskabsuddannede sagtens kan styre deres bogføring selv, samtidig med at alle de funktioner, som gør livet som revisor og bogholder lettere, er tilgængelige.

I april 2012 lancerede e-conomic vores nyeste skud på stammen – faktureringsprogrammet ‘Debitoor. Læs mere om Debitoor her.

e-conomic blev i september 2013 en del af HgCapital, hvilket for alvor har sat gang i udviklingen. Med HgCapital i ryggen har e-conomic for alvor fået tilført ressourcerne til at nå missionen om at blive verdens førende leverandør af online regnskabsprogrammer.

Virksomheden e-conomic er bygget op omkring en sæt stærke kerneværdier, der guider os igennem alle processer og gennemsyrer dermed hele virksomheden. De er af denne grund med til at sikre, at vi når vores mission, vision og fokus.